Telegram’a Zoom’u yerinden edecek yeni özellik geliyor

0
211 Okunma
Telegram'a Zoom'u yerinden edecek yeni özellik geliyor

WhatsApp gizlilik sözleşmesi sebebi ile ünlenen Telegram uygulaması her geçen gün daha da kullanışlı hale geliyor. Popülerliği yakaladığı günden bu yana yeni özellikler duyuran mesajlaşma uygulaması; bu kez Zoom platformunu hedef aldı. İşte Telegram’ın Zoom’u yerinden edecek yeni özelliği

Telegram’a video konferans özelliği geliyor

Telegram

Bu hafta birbirinden farklı sekiz yeni özellik duyuran Telegram; yakında video konferans özelliğini aktif hale getireceğini duyurdu. Bu kez hedefini Zoom platformuna çeviren mesajlaşma uygulaması, mayıs ayında yeni özelliğini kullanıcılarına sunacak. Uygulama, video konferans özelliği ile kalabalık aile görüşmelerinin yanı sıra; profesyonel iş görüşmelerini de hedef alıyor.

Instagram Canlı Odalar için yeni özellikler geliyor

Yeni özellik hakkında henüz çok ayrıntı vermeyen şirketin CEO’su Pavel Durov görüşmelerdeki maksimum kişi sayısı hakkında bilgi vermedi. Şimdiye kadar yapılan video görüşmeleri için katılım sayısı 2 kişiydi. Fakat yeni güncelleme ile kişi sayında artışa gidileceği kesin. Önümüzdeki haftalarda yayınlanması beklenen özellik; Android ve iOS cihazların yanı sıra masaüstü sürümünde de aktif olacak. Grup sohbetlerinde ki özellikler bunlarla da sınırlı değil. Ekran paylaşımı, katılımcıların sesini kapatma, gürültü engelleyici gibi özelliklerde bizi bekliyor. Bu yeni özellikler sayesinde Telegram uygulaması toplantıların yeni adresi olmaya aday.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz