Instagram Canlı Odalar için yeni özellikler geliyor

0
132 Okunma
Instagram Canlı Odalar için yeni özellikler geliyor

Instagram, bir süre önce Clubhouse benzeri bir özelliği duyurdu. Canlı Odalar isminin verildiği özellik ile aynı anda 4 kişi canlı yayın yapabiliyor. Farklı özellikleri bulunan Instagram Canlı Odalara yeni iki özellik daha geldi.

Instagram Canlı Odalar iki yeni özellik ile gündemde

Instagram Canlı Odalar için yeni özellikler geliyor

Aynı anda 4 kişisinin canlı yayın yapmasına imkan tanıyan Canlı Odalara Zoom ve benzeri toplantı programlarından alıştığımız özellikler ekleniyor. Yayınlardaki ses karmaşasını önleyecek videoyu sessize alma gelen ilk özellik. Bu sayede konuşmacı dışındakiler sesleri kapatabilecek. İkinci özellik ise devre dışı bırakma. Bu iki özellik sayesinde konuşmacılar istedikleri zaman seslerini ve görüntülerini kapatabilecekler. Gelen özellikler, kişilerin yayın sırasında daha esnek davranabilmesini sağlıyor. Bu özellik sadece kişilerin kendi görüntüleri için aktifleşecek. Yani siz diğer katılımcının ses ve görüntüsünü kapatamayacaksınız.

Spotify, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özelliklerini duyurdu

Canlı Odalar için gelen bu özellik, ilk defa Perşembe günü Mark Zuckerberg ile Başkan Adam Mosseri arasında yapılan görüşmede ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz