Temiz ve sağlıklı bir cilt için FOREO ESPADA ile tanışın!

2
611 Okunma

FDA ve klinik onaylı FOREO ESPADA hızlı ve etkili bir şekilde akneye yatkın ciltler için ideal bir performans sunuyor. Lazer odaklı mavi LED ışığı ve T-Sonic titreşimleri bir arada kullanarak, akneye ve sivilceye sebep olan bakterileri yok eden cihaz leke ve iltihabı azaltıp ileride çıkacak akneleri önlemek için de sebum dengesini düzenliyor.

Bu şekilde tazelenmiş ve pürüzsüz bir cilt deneyimi sunan FOREO ESPADA, kendinizden emin ve sağlıklı hissetmenizi sağlıyor.

Basit, güçlü ve etkili

ESPADA aynı zamanda, profesyonel mavi LED ışıklı akne karşıtı bakım sırasında kullanım güvenliği sağlayan antibakteriyel silikon ve akıllı bir cilt sensörüyle birlikte derinlemesine iyileştiren ikili LED-Titreşim teknolojisine sahip.

Mavi LED Işık ve T-Sonic titreşimlerinin güçlü kombinasyonu sayesinde, epidermiste akneye neden olan bakterilerin etkili bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlayan ESPADA mikrosirkülasyonu uyararak cilt yenilenmesini de hızlandırıyor.

Ultra hijyenik yapısı sayesinde yüzde 100 su geçirmeyen ESPADA, çabuk kuruyan ve gözeneksiz silikonu ile hassas ve hasarlı ciltlerde ekstra nazik hareket ediyor. Böylece bakteri oluşumunu ve transferini önleyen FOREO ESPADA, hassas ve odaklı davranıyor.

Bu özelliklere ek olarak FOREO ESPADA ile 30 saniyelik akne karşıtı bakımın bitişini gösteren zamanlayıcıyla kaygısız ve kolay bir kullanım gerçekleştirebileceğinizi de belirtelim. Böylece daha çok etkilenen bölgelerde bakımı tekrarlamayı veya bir sonraki noktaya, sivilceye veya lekeye geçmeyi seçebilirsiniz.

FOREO ESPADA nasıl kullanılır?

ESPADA’yı kullanmadan önce cildinizde makyaj varsa çıkarmanız, cildinizi temizlemeniz ve kurulamanız gerekiyor. Ardından ESPADA’yı güç tuşuna basarak çalıştırın ve hedefleme ışığı yardımıyla cihazı tam olarak sivilcenizin üzerine yerleştirin. ESPADA cihazı cilt ile temas ettiğinde Mavi LED ışık ve T-sonic titreşimler etkinleşiyor. Dahili zamanlayıcı 30 saniye sonra duruyor. Dilerseniz aynı sivilce üzerine (maksimum 4 kereye kadar) veya farklı bir sivilceye geçerek akne karşıtı bakımınıza devam edebiliyorsunuz.

2 YORUMLAR

  1. Çok detaylı bir yazı olmuş ❤ Foreo ESPADA cihazını daha önce de duymuştum, ama ülkemizde satışta değildi. Ülkemize gelmiş olmasına çok seviniyorum, sivilcelere yatkın cilt tipim var ve kesinlikle satın almayı düşüneceğim bu cihazı.

  2. Böyle cihazları duymuştum, ama evde kullanıma uygun olduğunu hiç düşünmemiştim açıkçası. İstek listeme eklendi, kim istemez ki elinin altında böyle bir sivilce düşmanı cihazı olmasını ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz