Tesla sahipleri şikayetçi!

0
102 Okunma

Elektrikli araç pazarının önemli oyuncularından biri olan Tesla, ülkemize de gelmesi beklenen markalardan biri. Amerika Birleşik Devletleri’nde önemli bir kullanıcı kitlesi bulunan Tesla, ne kadar sevilen bir marka olursa olsun, tamamıyla mükemmel değil. Bunu söyleyen Tesla sahipleri. Markanın giriş seviyesi modeli olan Tesla Model 3 sahiplerinin otomobillerinden şikayet etmeleri sosyal medyada geniş yer buldu.

Soğuk hava nedeniyle otomobilinin aküsü biten Tesla sahibi sayısı giderek artmaya başladı. Model 3 şikayetlerine otomobilin şarj girişi ve kapı kolunun donması sorunu da eklendi. 

Bloomberg’e konuşan bazı araç sahipleri en büyük endişelerinin bir geceden akünün boşalması olduğunu söyledi. 

Her ne kadar Tesla sahipleri son zamanlarda öne çıksa da birçok elektrikli araçta kış aylarında akü bitmesi sorunu yaşanıyor. Kapı kolunun donması ise yalnızca Tesla’ya özel. Bu problemin sebebi ise kapı kolunun kapıya gömülü yapıda olması ve içeri doğru bastırınca açılması. Bu görüntü olarak şık dursa da özellikle kış aylarında araca girmeyi imkansız hale getiriyor. Kapı kolu donan araç sahiplerinin gitmeleri gereken yerlere bu yüzden gidememesinin öfkeyi artırması da son derece normal.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz