The Unforgivable izleyenlerin hoşuna gidecek filmler

0
666 Okunma

10 Aralık’ta Netflix’te gösterime giren The Unforgivable, 6-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Türkiye’deki en popüler Netflix filmi oldu. Şu anda top 10 listesinde ikinci sırada yer alan yapımı beğenenler için The Unforgivable izleyenlerin hoşuna gidecek filmleri derledik.

Ocean’s 8

the-unforgivable-izleyenlerin-hosuna-gidecek-filmler-1

The Unforgivable izleyenlerin hoşuna gidecek filmler listemizin ilk sırasında Ocean’s 8 yer alıyor. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna ve Sarah Poulson gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Ocean’s 8’in konusu şu şekilde; Danny Ocean‘ın kız kardeşi olan Debbie Ocean, beş yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir.

Kör nokta

the-unforgivable-izleyenlerin-hosuna-gidecek-filmler-2

Çok beğenilen Kör Nokta spor filmi türünün ortak özelliği olan ders verici yönüyle de dikkat çekmekte. Öykünün akışı, tıpkı gerçek yaşamda olduğu gibi, zaman zaman ışıldayıp neşelenirken zaman zaman kararıp acımasızlaşıyor. Film boyunca yardımseverlik ve ailevi dayanışma toplumsal değerler olarak yüceltilmiş.

Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler

Shot Caller

the-unforgivable-izleyenlerin-hosuna-gidecek-filmler-3

Listemizde yer alan bir diğer yapım ise Shot Caller. Shot Caller alkollü araç kullandığı ve bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep olduğu için hapishaneye düşen iyi bir aile babasını konu alıyor.

Changeling

the-unforgivable-izleyenlerin-hosuna-gidecek-filmler-4

2008 yılında vizyona giren Changeling, çocukken kaybolan çocuğun annesinin yaptıklarını anlatır. Baş rolde Angelina Jolie’nin yer aldığı filmin kadrosunda Amy Ryan, Jeffrey Donovan, Michael Kelly, Colm Feore gibi isimler yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz