Threads konu başlıklarını ters kronolojik sıra ile gösterecek!

0
220 Okunma

Meta’nın Twitter’a rakip olarak kullanıma sunduğu uygulaması Threads, yeni gelen güncelleme ile kullanıcılarını son gelişmelerden haberdar etmek için konu başlıklarını ters kronolojik sıra ile sıralayacak. İşte tüm merak edilenler…

Konu başlıkları ters kronolojik sıra ile gösterilecek!

İş insanı Elon Musk’ın popüler sosyal medya uygulaması Twitter’ı satın almasından sonra Meta, Twitter uygulamasına rakip olan Threads uygulamasını kullanıma sunmuştu. İlk zamanlarda büyük bir yoğunluk yaşayan Threads uygulaması sonrasında büyük bir sessizliğe bürünmüştü.

Threads uygulaması güncellemeler ile kullanıcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor. Uygulama, uzun zaman önce anahtar kelime özelliğini tüm dünyada kullanıma sunmuştu. Ancak uygulama içerisindeki arama sonuçları ters kronolojik sıra ile gösterilmiyordu.

Ters kronolojik sıralama yönteminde en son yayınlanan en güncel gönderiler ilk sıralarda yer alıyor. Threads, kullanıcılarının konu ile ilgili mutsuzluğuna çözüm bulmak için düğmeye bastı.

Platform, yeni güncelleme ile kullanıcılarına, önerilere veya son gönderilere dayalı arama sonuçlarını görmek isteyip istemediklerini seçme olanağı tanıyor. Aynı zamanda uygulamaya yeni bir filtre de eklendi. Bu yeni filtre ile gönderilerin etiketler içinde görüntülenmesini sağlıyor. Yeni özelliği kullanmanız için yapmanız gereken tek şey ise uygulamayı güncellemek. Yeni güncelleme şimdilik yalnızca IOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Android kullanıcıların ise biraz beklemesi gerekiyor.

Artık Threads hesabını Instagram’dan bağımsız bir şekilde silmek mümkün!

Peki siz Threads uygulamasının yeni güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Threads uygulamasını kullanıyor musunuz?  Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz