TikTok çevrimiçi alışveriş özelliği ile gündemde

0
262 Okunma
TikTok alışveriş özelliği ile gündemde

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan TikTok şimdide uygulama için alışveriş özelliği ile gündemde. Facebook ve Instagram tarafında kullandığımız alışveriş özelliği artık TikTok uygulamasına da geliyor.

Online yemek yemek siparişine bayram kısıtlaması

TikTok alışverişin yeni adresi

Uygulama özellikleri ile sürekli rekabet halinde olan sosyal medya platformları; bünyesine her geçen gün yeni bir özellik daha ekliyor. TikTok, Facebook ile rekabetlerini kızıştıracak yeni bir hamle yaptı. Artık sosyal medya üzerinden çevrimiçi alışveriş yapabileceksiniz. Test edilmeye başlanan özellik için şimdiden e-ticaret anlaşmaları yapılmaya başladı. ByteDance Ltd.’nin geliştirdiği uygulama, çevrimiçi alışverişi test etmek için giyim markası Hype dahil markalarla çalışmaya başladı. Hype temsilcisi yorum yapmadan testi onayladı. Ayrıca uygulama içi alışverişin ekran görüntüsü de var.

TikTok alışveriş özelliği ile gündemde

Bloomberg’in haberinden edinilen bilgiler; TikTok uygulamasının Birleşik Krallık dahil olmak üzere pazardaki birçok tüccar ile anlaşmaya gidiyor. Bu yeni özellik ile uygulama üzerinden doğrudan ürün satışı hedefleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz