TikTok IMDb işbirliği ile çalışan yeni özelliğini duyurdu

0
105 Okunma
tiktok-imdb-isbirligi-ile-calisan-yeni-ozelligini-duyurdu-1

Önde gelen sosyal medya uygulaması TikTok , yeni bir video etiketleme özelliği sunmak için yakın zamanda IMDb ile ortaklık kurdu. Platform, kullanıcılara filmleri ve hatta en sevdikleri televizyon programlarını belirli bir bağlantı aracılığıyla seçtikleri bir videoda etiketleme şansı veriyor.

TikTok Kullanıcıları Artık Videolarda Filmleri, TV Şovlarını Etiketleyebilir

Söz konusu bu bağlantı, izleyicileri uygulamadaki özel bir sayfaya yönlendirir ve hatta belirli bir başlık ve uygulamadaki ilgili videolardan oluşan bir koleksiyon hakkında IMDb tarafından sağlanan ayrıntıları sağlar. TikTok içerik oluşturucularının artık başlıkları profillerinde bulunan Favoriler sekmesine kaydetmelerine de izin veriliyor.

tiktok-imdb-isbirligi-ile-calisan-yeni-ozelligini-duyurdu-1

Bu özellik bugün ABD ve Birleşik Krallık’taki kullanıcılara sunuldu, ancak endişelenmeyin çünkü IMDb ve uygulama tarafından sağlanan bu özellik yakında diğer ülkelerde de yayınlanacak. Bu nedenle, içerik oluşturucular artık videolarını oluşturabilir, herhangi bir bağlantıyı seçebilir ve ardından Film veya TV’yi dahil edebilir. Bu onları, tercih ettikleri 12 milyondan fazla film ve diziyi içeren IMDb bölümüne getiriyor. Yayınladıktan sonra, belirli bir başlığın hemen üzerinde görünen seçili bir başlık göreceksiniz.

IMDb’nin TikTok’un yeni özelliği, en sevdikleri film ve dizilerle bağlantılı şeyler aramak isteyenler için çok yardımcı olacak. Haliyle uygulamadaki hayran ve takipçi sayısı benzer temayı içeren hashtag’ler için toplam 25 milyar görüntülenmeye dönüşüyor. Buna FilmTok, TVTok ve MovieTok dahildir, yani görebileceğiniz gibi, özellik uzun zaman önce gelmişti.

Uygulama bugün, bu yeni teklifi kullanıcılara sunmanın ne kadar heyecanlı olduğunu belirten bir basın açıklaması yayınladı. Kullanıcılara yeni deneyimler sunmak için IMDb verilerine dayanan en yeni firmadır. Ve buna günümüzün en yenilikçi işbirliği demek yanlış olmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz