Disney’in sihirli arkadaşı Hey Disney tanıtıldı

0
150 Okunma
disney-in-sihirli-arkadasi-hey-disney-tanitildi

İçinizdeki çocuk her zaman Mickey Mouse ile konuşmak istemiştir. Bu yılın ilerleyen saatlerinde, bunu evinizdeki Amazon Alexa destekli bir hoparlör aracılığıyla yapabileceksiniz. Disney ve Amazon “Hey Disney!’i tanıttı.

Amazon sesli asistan “Hey Disney!”i getiriyor

“Hey Disney!” komutu, Amazon’un yaklaşık iki yıl önce tanıttığı Amazon’un Alexa Özel Asistanını (ACA ) kullanır ; Disney, paketlerini Disney Magical Companion olarak adlandırıyor ve bu paket ilk olarak şirketin Florida’daki Polynesian Village Resort’taki seçili otel odalarında sunuluyor. Ayrıca yavaş yavaş Disneyland ve Disney World otellerine yayılıyor. Evde Alexa bulunan kişiler yakında “Hey Disney!” ile etkileşime geçebilecekler. 

Sesli asistan, 20’den fazla Disney, Pixar ve Star Wars karakterine erişim sağlar. Bunlar arasında Finding Nemo’dan Mickey Mouse, Pluto, Dory ve Frozen’dan Olaf yer alıyor . Şakalar isteyebilecek, oyun oynayabilecek ve Disney müziklerini ve seslerini dinleyebileceksiniz.

disney-in-sihirli-arkadasi-hey-disney-tanitildi-1

Disney tatil yerlerinde bulunan Echo Show cihazları aracılığıyla “Hey Disney”e erişen ziyaretçiler , parklar hakkında sorular sorabilir veya resepsiyondan hizmet talep edebilir. Asistan , Disney’in son yıllarda park deneyiminin önemli bir parçası haline gelen giyilebilir MagicBand+ ürününü destekliyor .

Amazon, otelinizde Disney komutlarını kullanırken sizinle cihaz arasında kişisel bilgi alışverişinin yapılmadığını söylüyor. Alexa Başkan Yardımcısı Aaron Rubenson, Gizmodo ile yaptığı bir video görüşmesinde, “Bunu, bir müşteri etkileşimde bulunurken Alexa’nın odada kimin olduğunu bilmemesi için anonim bir deneyim olarak tasarladık” dedi . “Bunu bilmemize gerek yok.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz