TikTok moda haftalarındaki podyum şovlarını canlı yayınlayacak!

0
257 Okunma

Tüm dünyayı etkisi altına alan sosyal medya devi TikTok, moda dünyasının önde gelen markalarının koleksiyonlarını kendi platformunda sergilemek istiyor. Popüler sosyal medya platformu bu kez de moda sektörünün ilgisini çekmeyi başardı. Tiktok ünlü markaların moda haftalarında yaptıkları şovları canlı yayınlamak için kolları sıvadı. TikTok moda haftası şimdiden tüm ilgiyi çekmeyi başardı.

Saint Laurent, Louis Vuitton, JW Anderson ve daha birçok moda enleri ile ortaklık kuran TikTok, görünen o ki geleneksel moda şovlarını sürdürmekte kararlı.

TikTok, moda ayı (TikTok fashion month) kapsamında 8 Ekim’e kadar canlı yayın yoluyla haftada iki defileye ev sahipliği yaparak moda dünyasına da adım atıyor.

Dünya genelinde milyonlarca aboneye sahip uygulama TikTok, ”Moda haftası konsepti için marka ortaklarımızın sanatlarını, yaratıcılıklarını, kişiliklerini benzersiz ve gerçek bir TikTok tarzında sergilemek platformun özgün ve topluluk odaklı yaklaşımından yararlanmanın başka bir yolu” şeklinde açıklamada bulunuyor.

Sosyal medya devinin başlattığı #TikTokFashionMonth hashtagi şimdiden şaşırtıcı bir şekilde 1,5 milyar görüntülenmeye ulaşmış durumda.

TikTok‘un moda içerik ortaklıkları lideri CeCe Vu, moda endüstrisinin TikTok aracılığıyla kültür ve toplum için modayı karantina sırasında insanların evlerine getirerek yeniden keşfettiklerini dile getirdi. Ayrıca TikTok’un bir ay sürecek etkinliği, tasarımcıların yeni koleksiyonlarının görünürlüğünü artırırken yeni kitlelere de ulaşmalarına yardımcı olacağını söyledi.

Lüks moda devi Burberry Twitch’te neler yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz