TikTok’un yeşil ekran efektleri nasıl kullanılır?

0
1.228 Okunma

En popüler sosyal medya platformların başında yer alan TikTok‘ta binlerce yaratıcı içerik bulunuyor. Bu yaratıcı içeriklerin çoğu ikonik yeşil ekran efekti ile oluşturuluyor. Bu içeriğimizde sizlere TikTok’un yeşil ekran efektleri nasıl kullanılır detaylı bir şekilde anlattık.

TikTok yeşil ekran efekti

Kullanıcıların seçtikleri bir görüntünün üzerine ekleyerek kaydetmelerini sağlayan özellik, dans trendleri, kaynakları alıntılama gibi videolar oluşturmanızı sağlıyor. Platformda çok fazla yeşil ekran efekti seçeneği bulunuyor. Bunları kullanmak için öncelikle ekranınızın altındaki “+” sembolüne dokunmanız gerekiyor. Ardından sırasıyla:

  1. Yeşil ekran özelliğine erişmek için sol alt köşedeki “Efektler” etiketli kareye dokunun.
  2. TikTok’un sayısız video efekti arasında gezinebilirsiniz. Yeşil Ekran etiketli bir sekme göreceğiniz sağa kaydırın.
  3. Bu sekme açıldığında TikTok‘un yeşil ekran efektlerinden birini seçebilirsiniz.
  4. En temel efekti kullanmak için menünün sol üst tarafındaki ilk simgeye dokunun. Uygulama, telefonunuzun fotoğraf kitaplığından bir resim seçmenizi isteyecektir.

tiktok-un-yesil-ekran-efektleri-nasil-kullanilir-1

Ayrıca bazı yeşil ekran özelliklerinden yararlanmak için, örneğin TikTok’un yeşil ekran gözleri ve ağzı özelliği gibi biraz daha fazla kullanıcı girişi gerektirir. Biraz korkutucu görünen özellik, kullanıcının statik görüntüler üzerinde kendi gözlerini, burnunu ve ağzını düzenlemesine olanak tanır. Nesneleri canlandırmak, evcil hayvanlarına biraz kişilik kazandırmak ve hatta diğer insanları taklit etmek için kullanılabilir.

Snapchat’ten Bitmoji’nizi pozlamanıza izin verecek yenilik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz