Apple Music’in efsane özellikleri Android cihazlara geldi

0
145 Okunma
apple music

Apple’ın müzik servisi Apple Music getirdiği özellikler ile en büyük rakibi Spotify’ın önüne geçmeyi hedefliyor. Müzikseverleri heyecanlandıran Dolby Atmos ile Uzamsal Ses ve Kayıpsız Ses özelliği Apple cihazlar için ücretsiz olarak sunulmuştu. Şimdi Sıra Android cihazlara geldi. Artık Android cihazlardaki Apple Music servisi ile aynı özellikleri kullanabileceksiniz.

Android Apple Music ile Uzamsal Ses ve Kayıpsız Ses artık erişilebilir

Geçtiğimiz aylarda Apple tarafında kullanılmaya başlanan iki özellik, müzikseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Platforma aboneliği bulunanların ücretsiz olarak kullanabildiği özellikler nihayet Android tarafına da geldi. Aslında bu durum tam olarak sürpriz değil. Çünkü Apple geçtiğimiz aylarda özelliği Android cihazlara da getireceğinin sinyalini vermişti. Söylediği gibi de oldu. Bu özelliklerden gerçek anlamda yararlanmak içinse tek bir şart gerekiyor. Uyumlu cihaz ve kulaklık. Eğer yeterli özelliklere sahip bir telefon veya kulaklığınız varsa yüksek kalitede müzikler dinlemeniz mümkün.

Spotify ile sıkı rekabet içinde olan Apple, özelliklerini tüm platformlara yayarak kullanıcılarını artırmayı hedefliyor. Birbirileri ile yarış halinde olan platformlardan halen Spotify kullanıcı sayısı ile bir adım önde. Fakat ilerleyen süreçte bizleri neler bekliyor bunu bilemiyoruz. Apple’ın bu son hamlesinin de kısa sürede karşılık bulması bekleniyor. Çünkü Spotify geçtiğimiz aylarda HİFİ paketi ile ilgili duyurular yapmıştı. Fakat bu özelliğin ne zaman çıkacağı hakkında net bir bilgi yok.

AirPods Pro muadili OnePlus Buds Pro kulaklık tanıtıldı

Sizde müzik dinlerken en çok hangi platformu tercih ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz