TikTok’a ücretli abonelik sistemi geliyor!

0
1.131 Okunma
Tiktok ücretli abonelik

Dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında olan TikTok, genç kesim tarafından aktif olarak kullanılıyor. Kısa video içeriklerin paylaşıldığı sosyal medya platformuna yepyeni bir özellik geliyor. Twitch kullananların yakından tanıyacağı abonelik sistemi için sayılı günler kaldı. İşte detaylar.

TikTok, Twitch benzeri abonelik sistemi için gün sayıyor

Tİktok izleme geçmişi

Her geçen gün kullanıcı sayısı ve kullanım oranı artan platformun özellikleri gelişmeye devam ediyor. Sosyal medya kanalı bu kez Twitch platformundan bir özellik kopyaladı. Yapılan duyuruya göre 26 Mayıs itibari ile TikTok’a yeni bir abonelik hizmeti geliyor. Özelliğin Live Subscription adı ile duyuruldu. Artık TikTok canlı yayınlarına aylık en az 5 ve en çok 25 dolarlık paketler ile abone olabileceksiniz. TikTok yeni sistem ile ilgili detaylar için bir kısa video paylaştı.

@tiktoklive_creator

Welcome to LIVE subscription – connect with your community on a whole new level! #LIVESubs #TikTokLIVE

♬ original sound – TikTok LIVE Creator

Paketlere abone olan kişilere öze rozetler bulunacak. İçerik üreticiler için yeni bir gelir kapısı olacak bu sistem; yakında tüm ülke ve içerik üreticilerin kullanımına sunulacak. Sosyal medya platformları arasında artık yeni trend içerik üreticilere doğrudan para kazandırmak üzerine devam ediyor. Çünkü bu platformların sık kullanılmasındaki en büyük etken içerik üreticiler. TikTok’ta yeni abonelik sistemi ile bu furyaya girecek. Geçtiğimiz yıldan bu zamana birçok sosyal medya platformu içerik üreticilerini desteklemeyi öncelik haline getirdi. Bu durum içerik üreticiler kadar diğer kullanıcıların da daha özel imkanlara ulaşmasını sağlıyor.

Siz sosyal medya platformlarında en çok hangi ücretli sistemi seviyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz