Samsung Galaxy Watch 4 beklenen özelliğe kavuşuyor

0
469 Okunma

Akıllı saat konusunda lider markalardan olan Samsung Galaxy Watch 4, sözünü verdiği özelliği nihayet kullanıma sundu. Kullanıcılara derin bir nefes aldıracak Google Asistan özelliği artık kullanımda. İşte detaylar.

Samsung Galaxy Watch 4 Google Asistan özelliğine kavuştu

Samsung Galaxy Watch 4

Akıllı saat piyasasının liderlerinden Samsung, Google ile olan bağlantısı kullanmaya devam ediyor. Mobil kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Google Asistan özelliği ne yazık ki akıllı saatte yer almıyordu. Samsung bir süre önce konu hakkında çalışmalara başladı ve nihayet bu özelliği akıllı saatler için kullanıma sundu. Geçtiğimiz günlerde 4 yıllık güncelleme sözü ile gündeme gelen akıllı saat serisinde artık Google Asistan kullanmak mümkün olacak.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Mobil Deneyim Bölümü Yazılım Platformu Başkanı Janghyun Yoon konu hakkında şu açıklamayı yaptı;

“Akıllı saat kullanıcılarının artan ihtiyaçlarını anlıyoruz. Galaxy Watch 4 için yayınladığımız son güncellemeyle birlikte kullanıcıların zindelik yolculuklarında rehberlik ediyoruz. Genişletilmiş deneyimler ve yeni inovasyonlarla bütünsel sağlığı yeniden tanımlamaya yönelik çalışmalarımıza heyecanla devam ediyoruz.”

TikTok’a ücretli abonelik sistemi geliyor!

Birçok kişisinin hayatını kolaylaştıran Asistan uygulaması, sesli komutlar ile işlemleri kolaylıkla yerine getirebiliyor. Bu sayede akıllı telefonlar ve saatler daha işlevsel bir kimlik kazanıyor. Bu etkili özelliğin Samsung Galaxy Watch 4 için de gelmesi kullanıcıların yüzünü güldürecek. Fakat özellik şimdilik küresel anlamda kullanıma sunulmadı. Özelliğin aktif kullanıldığı alanlar; Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avustralya, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İrlanda, Japonya, Kore ve Tayvan ile sınırlı. Özelliğin ne zaman Türkiye’ye geleceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz