TikTok’ta beğenilen videolar nasıl gizlenir?

0
475 Okunma
tiktok

En popüler sosyal medya platformların başında yer alan TikTok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip. Milyonlarca videonun tüketildiği platform, diğer sosyal medyalar tarafından da sık sık taklit ediliyor. Kullanıcılar tarafında her gün yeni trendleri izleyip takip etmenin en güzel yönü beğeniler. Fakat TikTok kişinin beğendiği videoları profilde herkese açık sunabiliyor.  İçerik üreticilere destek olmak için kalplediğiniz videoların size özel kalmasını isteyebilirsiniz. Bunun çok pratik bir yolu var. Gelin adım adım beğenilen videolar nasıl gizlenir birlikte inceleyelim.

Adım adım TikTok beğenilen videolar nasıl gizlenir?

İyi bir TikTok kullanıcısıysanız bu özelliği çoktan öğrenmiş olabilirsiniz. Fakat platforma yeni dahil olan kişiler için bu biraz karmaşık gelebilir. Beğendiğiniz videoların size özel kalmasını istiyorsanız bunun için birkaç adımı takip etmeniz yeterli.

Öncelikle TikTok uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

Profilinize gelerek sağ üst köşede yer alan menü butonuna tıklayın.

Karşınıza çıkan ekranda “Gizlilik” yazısına dokunun.

TikTok'ta beğenilen videolar nasıl gizlenir

Ardından gizlilik menüsü açılacak. Ekranı aşağı kaydırarak “Beğenilen videolar” seçeneğini tıklayın.

TikTok'ta beğenilen videolar nasıl gizlenir

TikTok bu alanda size iki farklı seçenek sunuyor. “Herkes” ya da “Sadece ben” Eğer beğendiğiniz videoların size özel kalmasını istiyorsanız “Sadece ben” seçeneğine tıklayın ve ana menüye dönün.

TikTok'ta beğenilen videolar nasıl gizlenir

Artık beğendiğiniz videoları sizden başkası göremeyecek.

TikTok’ta beğenilen videolar nasıl gizlenir adım adım inceledik. Aklınıza takılan ve nasıl yapacağınızı bilmediğiniz uygulama özelliklerini yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca TikTok videolarını nasıl GIF’e dönüştürüldüğünü merak ediyorsanız yazımıza buradan ullaşabilirsiniz.

Bizi TikTok’tan takip ediyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz