Tinder’ın CEO’sundan ilginç Covid-19 tespiti

0
190 Okunma

Tinder’ın CEO’su Jim Lanzone BBC‘ye verdiği röportajda “sola kaydır, sağa kaydır” yaklaşımının bekar kullanıcıları artık tatmin etmediğini belirtti. CEO ayrıca Covid-19’un uygulama ve kullanıcılar üzerindeki değişimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tinder CEO’su Covid’in sağa kaydırma şeklimizi değiştirdiğini söylüyor

Jim Lanzone verdiği demeçte, insanların eskiden gerçek hayatta tanışmak için kullandıkları uygulamayı şu an yalnızca sanal flört edinmek için kullandıklarını belirtti. Uygulamanın daha “bütünsel” profillere doğru kaydığını, böylece kullanıcıların birbirlerini çevrimiçi olarak daha iyi tanıyabildiğini ifade etti.

tinder-in-ceo-sundan-ilginc-covid-19-tespiti-1

Lanzone, ” Son 15 ila 18 aydan beri bildiğimiz gibi, insanlar bu ilişkileri çevrimdışına almadan önce insanları sanal olarak tanımaya, hatta sanal ilişkiler kurmaya gerçekten meylettiler” dedi. CEO eğilimin özellikle gençliğin sonlarında ve 20’li yaşların başındaki Z kuşağı kullanıcıları arasında belirgin olduğunu söyledi.

tinder-in-ceo-sundan-ilginc-covid-19-tespiti-1-2

Bununla birlikte, pandeminin insanları prensipte kaydırma, eşleştirme, bir randevu için buluşma, ilişki kurma ve evlenmeyi içeren doğrusal tarihleme yörüngesinden attığını tespit etti. Lanzone,

“Öncelikle gerçek hayatta kimseyle tanışamadığınız için görüntülü sohbet gibi şeylere yol açmaya başladı. Ama sonra geçen yaz bir sonraki dalga vurmadan önce işler biraz açılmaya başladığında, trend çok hızlı bir şekilde oldu ‘ buluşalım bir şeyler içelim’ ama ‘yürümeye gidelim” dedi. “İnsanlar birlikte maceraya atılmaya karar veriyorlardı.”

Birini tanımak için “eşleşmek ve çevrimdışı buluşmadan önce hızlı bir sohbet yapmaktan” çok daha fazlası var” diye ekledi.

“Bence insanlara kendilerinin çok boyutlu bir versiyonunu göstermeleri için daha fazla araç vermenin zamanı geldi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz