Instagram Hikayeler ile tweet paylaşmak kolaylaşıyor. İşte yeni özellik

0
229 Okunma

Sosyal medya platformları birileri arasındaki ilişkiyi güçlendirmeye başladı. En popüler sosyal medya platformu Instagram’da artık tweetlerinizi tek adımda paylaşmanız mümkün olacak. Sıklıkla kullanılan bu paylaşımlara Twitter bir çözüm getirdi. Özellik şimdilik iOS kullanıcıları ile sınırlı tutuluyor.

Tweet özelliği ile Instagram’da paylaşım artık mümkün

İnstagram hikayayelerde Tweet paylaşmak

Birçoğumuz sadece Instagram ya da sadece Twitter kullanmıyoruz. Her iki platformda da yer alan kullanıcıların en çok tercih ettiği tweet ekran görüntüsünü paylaşma dönemi son eriyor. Twitter artık istediğiniz tweetleri Instagram’da paylaşmanın daha kolay yolunu kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılar kadar kendi popülaritesini de düşünen Twitter; yeni özelliği ile paylaşılan tweet etkileşimlerini arttıracak. Twitter yeni özelliğini resmi hesabı üzerinden duyurdu. Mikro blog sitesi özelliğin geliştirme amacı olarak şu açıklamada yaptı;

“Şu anda Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmayı test ediyoruz. Kullanıcıların diğer sosyal medya uygulamalarında Tweet paylaştıklarını iyi bilmekle birlikte onların hikayelerde gönderi paylaşmasını daha da kolaylaştırmak için yeni yollar arıyoruz.”

Yeni özellik kullanımı oldukça basit. Beğendiğiniz bir tweetin paylaş butonuna tıklayarak “Instagram Hikayeler” kısmını seçeceksiniz. Bu sayede ekran görüntüsü şeklinden kurtulacak aynı zamanda paylaştığınız tweet etkileşimlerini de arttırabileceksiniz. İki sosyal medya kanalı arasındaki bu bağ kullanıcılar tarafından şimdiden beğeni topladı. Henüz Android tarafından kullanılamayan özellik; iOS cihazların büyük kısmında kullanılıyor. Eğer yeni özelliği kullanamıyorsanız uygulamayı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

 

İlk büyük NFT davası: Jay-Z’nin albümünü satmaya çalıştılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz