Tinder’a çok özel bir üyelik sistemi geliyor

0
149 Okunma
Tinder

Dijital flört dünyasının devi Tinder, ilginç bir adım atarak “Tinder Select” adlı üst düzey üyelik başlattı. Ancak bu lüksün abonelik fiyatı oldukça pahalı: aylık tam 499 dolar. Abonelik sisteminin Türkiye fiyatı henüz belli değil.

Tinder

Herkes bu sisteme üye olamayacak

Bu üyelik; daha fazla görünürlük, özel mesajlaşma gibi avantajlar sunuyor. Ancak avantajlar sınırsız da değil, haftada sadece iki kez bu özellikler kullanılabilir.

Tinder Select’in öne çıkan yönü ise sadece %1’lik bir kesime hitap etmesi. Bu özel kulübe oldukça az sayıda kişi girebilecek yani sadece aylık 499 doları ödemek yetmeyecek. Bu durumsa, kullanıcıların sağa kaydırırken kendilerini VIP gibi hissetmelerini sağlayacak.

Bu özel kulübe başvurmak isteyenlerin belirli kriterlere uymaları gerekiyor. En az 4 fotoğraf, 5 ilgi alanı, en az 15 karakterlik bir biyografi ve neden katılmak istendiğini gösteren bir yazı gerekiyor. Ayrıca, fotoğrafla doğrulama da zorunlu.

Eğer bütçeniz var ve sağa kaydırmayı bir adım öteye taşımak istiyorsanız, Tinder Select sizin için biçilmiş kaftan olabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz