Trendyol uçuk fiyatlarla ilgili açıklama yaptı!

0
503 Okunma

Tüm dünyanın gündeminde olan corona virüsü sadece Türkiye’de görülmemişti, ancak birkaç gün önce ilk corona virüsü vakası ülkemizde ortaya çıktı. Haberin duyulmasının ardından vatandaşlar stok yapmaya yöneldi ve online alışveriş yapanların duraklarından biri de Trendyol oldu. Gıdaların yüksek fiyatlarıyla karşılaşan tüketiciler sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Trendyol ise uçuk fiyatlar hakkında bir açıklama yaptı.

İlk corona virüsü vakası yayıldıktan hemen sonra ülkede büyük panik yaşandı ve durum epeydir sosyal medyanın da gündem başlıklarında ilk sırada. İnsanlar, sokağa çıkma yasağı gibi kısıtlamaların ve karantinanın alınacağını öngörerek kuru gıda ve diğer malzemeler için stok yapmaya başladı. Ancak marketler yerine online alışverişi tercih eden tüketiciler oldukça yüksek fiyatlarla karşılaştı ve yaşadıkları şoku sosyal medya hesaplarından da paylaşarak isyanlarını dile getirdi.

trendyol-ucuk-fiyatlarla-ilgili-aciklama-yapti-1

Trendyol yüksek fiyatlar için açıklama yaptı

Eleştirilerin hedefinde olan Trendyol uçuk fiyatlar hakkında önlem aldıklarını belirterek bir açıklama yaptı. Şirket yaptığı açıklamada “Corona virüs ile ilgili gelişmeleri dikkatle izliyoruz. Topluma karşı sorumluluğumuzla, ürün fiyatlarını biz belirleyemiyor olmamıza rağmen platformumuzda bu süreçle ilgili ürünlere yönelik haksız fiyat oluşumunu engelleyecek tüm tedbirleri alıyoruz.” dedi.

Uçuk fiyatların kendilerinden kaynaklanmadığını belirterek oldukça yüksek fiyata sahip olan ürünlere müdahale edeceğini söyledi. İşte yapılan açıklama: “Müşterilerimizden gelen her bir geri bildirimi hassasiyetle değerlendiriyoruz. Tamamen piyasa koşullarında, Trendyol’dan bağımsız olarak oluşan haksız fiyatlandırmaları tespit etmeniz durumunda [email protected] e-mail adresine bildirmenizi önemle rica ederiz.”

Türkiye’de corona virüsüne rastlanmadan önce de maske fiyatlarında çok fazla artışa gidilmiş ve vatandaşlar tarafından yine büyük tepkiler gelmişti.

YouTube’un corona virüsü politikası tersine döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz