vivo X30 Alexander Wang imzalı tasarımla geliyor

0
203 Okunma
vivo X30 Alexander Wang

Yavaş yavaş popüler olmaya başlayan Çinli teknoloji firması vivo, yeni model telefonu için ünlü tasarımcı Alexander Wang tasarımlarına başvuruyor. Huawei P30 Pro ile popüler olan hologram ayna yansımalı arka kapak telefon tasarımlarını kullanmaya başlayan vivo, yeni telefonları için Wang’a güveniyor.

vivo X30 Alexander Wang

vivo X30 Alexander Wang imzalı versiyonu geliyor

Bir hafta içinde piyasaya çıkacak olan Alexander Wang imzalı vivo X30 Mirror Edition, iki farklı renk ile karşımıza çıkıyor. Akıllı telefon için yayımlanan yeni reklam filminde görüldüğü kadarıyla telefonda, geleneksel siyah, tatlı bir şeftali tonu ve açık mavi renk seçenekleri bulunacak.

vivo X30 Alexander Wang-02

Weibo sayfası 20 Mart’ta bu yeni versiyonlarını satışa sunulacağını söylüyor. 5G bağlantısına sahip olacak yeni vivo X30 tasarımsal açıdan doyuracak gibi duruyor. Exynos 980 yonga setine sahip ilk telefon olma özelliği taşıyan model, kamera tarafında 5x optik zoom özelliği sunuyor. 13 Megapiksel periskop kameraya sahip telefonun 50 mm lensiyle portre fotoğrafların çekmek çok daha kolay. 32 Megapiksel olan ana kamerası ile fotoğraf çekmek daha keyifli bir hale geliyor.

Yeni tasarımların ve renklerin telefonun Pro modeli için sunulacağı düşünülüyor. Yeni versiyonlar için fiyatların da daha belli olmadığını belirtelim.

Estetikten ödün vermeyen selfie kameralı Vivo V15 Pro!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz