Trendyol yemek siparişine de el atıyor!

1
1.183 Okunma

Türkiye’de moda e-ticaret sektöründeki en etkin alışveriş sitesi Trendyol, hizmet alanını genişletiyor. Başta kadınlar olmaz üzere birçok kişinin sıkça kullandığı  e-ticaret sitesi, yemek siparişi alanında yepyeni bir adım atıyor!

Ülkemizdeki e-ticaret sektörünün öncülerinden olan site, bilindiği gibi Ağustos ayında online market özelliği olan Hızlı Market’i kullanıma açmıştı. Hızlı Market özelliğinden sonra ise yemek siparişi işinde başarılı olmak isteyen uygulama, yenilikler yapmaya devam ediyor!

Trendyol

Trendyol online marketin ardından şimdi de yemek siparişi işinde!

Şimdilik sadece Android cihazlarda kullanıma sunulan “Trendyol Yemek” butonu henüz aktif edilmiş değil. Ayrıca sitenin yemek siparişi özelliğinin iOS uygulamasında ve web üzerinden gözükmediğini de söyleyelim.

Trendyol şu anda üzerinde çalıştığı yemek sipariş uygulamasını güncel olarak yalnızca şirket bünyesindeki kullanıcılarıyla sınırlı tutuyor. Özellik, şu anlık test amaçlı olarak kullanılıyor. Ayrıca uygulamanın 2 – 3 hafta içinde tüm kullanıcılar için yayınlanacağı iddia edildi.

Son günlerde yenilikler yapmaya hızla devam eden şirketin, ilk etapta yemek sipariş hizmetini Türkiye’nin hangi şehirlerinde kullanıma açacağı ise belirsiz. Ayrıca uygulamanın kullanıcılarına ne gibi fırsatlar sunacağı sorusu da şu an için yanıtsız durumda.

RTÜK Başkanı’ndan Netflix açıklaması

 

1 Yorum

  1. Merhabalar Türkiye Genelinde Yemek Sipariş Veren İki Site Var Yemeksiparisi.com.tr veya Neyiyek.com Ben Bunlarda Sipariş veriyorum.Gayette Memnunum Tavsiye Ederim..Bu Sitelerinde Duyulması Taraftarıyım….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz