Miss Turkey Şevval Şahin TV programına katıldı sosyal medya yıkıldı!

0
1.400 Okunma
şevval şahin, sorgu sual

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, CNN Türk televizyonunda yayınlanan Sorgu Sual programına konuk oldu. Güzel mankenin Türkiye’de yetişmemesi nedeniyle ülkemiz hakkında çok da bilgi sahibi olmaması sunucular tarafından kullanıldı desek yanlış olmaz. Şevval Şahin iki sunucunun sorduğu basit sorular karşısında cevap veremeyince büyük olay oldu ve sosyal medya yıkıldı.

Şevval Şahin TV programında basit soruları bilemeyince sosyal medya yıkıldı

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, katıldığı yarışmada birinci olunca estetiksiz fotoğraflarıyla oldukça konuşulmuştu. Uzun bir süre burun estetiği nedeniyle güzellik kraliçesi seçilemeyeceği yönünde eleştirilere maruz kalan genç manken katıldığı Miss World yarışmasından da derece alamadan ayrıldı. 

Şahin, güzellik yarışması nedeniyle sürekli gündeme gelmesinin ardından pandemi döneminde de erkek arkadaşıyla birlikte verdiği sosyal mesafe ve hijyen kurallarının olmadığı partiler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Haklı tepkiler karşısında ise “Abartıldığı kadar vaka yok, 10 kişi pozitif çıktı” şeklindeki açıklamaları nedeniyle daha fazla tepki topladı ve uzun süre konuşuldu. Bu düşüncesiz davranışları nedeniyle sürekli linç yiyen manken şimdi ise bilgisizliğiyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Sorgu Sual programının sunucuları, programlarına katılan ve yurtdışında yaşamış 21 yaşındaki Şevval Şahin’e oldukça basit sorular sordu. Genç mankene sorulan sorular “İstiklal Marşı’nı biliyor musun? Fahrettin Koca kim? Lüks hayatını sevgilin mi sağlıyor?” şeklindeydi. Bilgisizliği dışında sorular karşısında stres de yapan 21 yaşındaki genç manken cevap veremedi ve programın ortasında menajerinin yanına koştu. Daha sonra sunucuların yanına geri döndü ve diğer sorulara cevap vermeye çalıştı ancak yüzünden ne kadar rahatsız olduğu belli oluyordu.

Sosyal medyada mankenle dalga geçilmesinin yanı sıra bilgisizliğiyle sunucuların bu kadar uğraşması ve art niyetli oldukları iddia edilerek çok tepki gördü.

https://twitter.com/nb_nergis/status/1320262522977607681?s=20

 

Snapchat günde yaklaşık 250 milyon kullanıcıya ulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz