Tüm kadınlara ücretsiz telefon dağıtılacak!

0
94 Okunma

Hindistan’ın en büyük eyaletlerinin birinde daha önce karşılaşılmamış bir karar alındı. Racastan Başkanı, eyaletinde yaşayan tüm kadınlara ücretsiz akıllı telefon verileceğini açıkladı. Açıklanan karar pazardaki tüketicileri ayaklandırdı.

Hindistan’da kadınlara ücretsiz telefon kararı!

Hindistan’ın Racastan Eyaletinde daha önce karşılaşılmamış bir karar alındı. Eyalette yaşayan 4 milyon kadına ücretsiz akıllı telefon dağıtılması planlandığı açıklandı. Karar ülkedeki telefon üreticilerini ayaklandırdı.

Hindistan Mobil Perakendeciler Birliği ise Rajasthan Eyalet Başkanı’na yazdığı mektupta bu eyalette her ay yarım milyon akıllı telefon satıldığını söyledi. Yani 4 milyon cihazın ücretsiz verilmesi halinde neredeyse 1 yıllık satışın önüne geçilecek. Bu da pazarda ticaretin durma noktasına geleceği anlamına geliyor.

Üstelik satılan her 4 telefondan 1’i giriş segmentte konumlanan ve maliyeti 10 bin Hindistan Rupisi, yani 120 doların altında bulunan cihazlar.

Racastan Eyaleti tarafından başlatılan kadınlara ücretsiz telefon kampanyası, bahsi geçen telefoncular ve birden fazla markanın dahil edilmesiyle birlikte çözülebilir seviyede görülüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz