Türk Telekom’dan gençler için büyük avantaj!

0
240 Okunma
Türk telekom

Türk Telekom yeni projesi ile gençlerin iş hayatına daha hızlı atılmalarına imkan tanıyor. Genç yeteneklerin, üniversite son sınıflarda okuyan, yeni mezun ve henüz 1 yılı aşkın süredir iş hayatı tecrübesi bulunmayan gençler arasında yapılacak program ile uygun yerlerde iş ve staj imkanı sunacak.

Türk Telekom Genç Yetenek Programı ayrıntıları

 Türk Telekom

Gençlere daha iyi kapılar açmak için hayata geçirilen proje, “Her şey bir Start’la başlar” sloganı öncülüğünde “Start Stajım” ve “Start Yeni İşim” olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendiriliyor. Öncelikle program kapsamından bahsedelim,

  • Üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri “Start Stajım”
  • Yeni mezunlar, yüksek lisans öğrencileri ve iş hayatında en fazla 1 yıl deneyimi olanlar “Start Yeni İşim”

modüllerine başvurabilecek. Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, program ile ilgili şu açıklamalarda bulundu,

“Gençlere iletişim teknolojilerinin geleceğini deneyimleme fırsatı sunduğumuz ‘Start’ programımızda bu yıl yeniliğe gidiyoruz. Gelişim fırsatlarını henüz başvuru sürecinden itibaren başlatıyoruz. Yedi aşamalı başvuru sürecimizde adaylarımızı tercih ettikleri alanda özel olarak değerlendirecek, proje kampımızda hem telekomünikasyon sektörünü hem Türk Telekom’u hem de bu alanlarda yapılan çalışmaları tanıtmaya yönelik içerik sunacağız.

Böylelikle son aşamaya gelen adaylarımız ‘Start’ seçilmeseler bile sektörle ilgili ciddi kazanımlarla programı tamamlayacaklar. Ayrıca, ‘Start Proje Kampı’ aşamasına kadar gelip, katılım gösteren tüm adaylarımız ‘Kamp Başarı Sertifikası’ almaya hak kazanacaklar.”

Müzikseverlerin gözdesi Milyonfest Online yarın başlıyor!

“Start Stajım” programına katılmaya hak kazanan öğrencilerin, alanında uzman kişiler tarafından 6 haftalık eğitime katılacaklar. eğitim sonunda belli kriterleri geçip başarı gösteren öğrencilerin uzun dönem staj etkinliklerine dahil olmalarına imkan tanınacak.

“Start Yeni İşim” programına başvurup elemeleri geçenler ise Türk Telekom teknoloji, pazarlama, müşteri hizmetleri, satış, finans, insan kaynakları, strateji planlama ve dijital birimlerinde işe başlayacaklar.

14 Ocak itibari ile başlayan Start Stajım ve Start Yeni İşim programları, 12 Şubat 2021 tarihine kadar başvuru kabul edecek. Eğer siz de iş hayatınız için bir adım atmak istiyorsanız bu ve bunun gibi bir çok programı takip ederek yeteneklerinizi daha hızlı gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Online eğitim süreci vakit anlanın da size çeşitli avantajlar da sunuyor. Bu avantajları kullanarak eksiklerinizi daha hızlı tamamlayabilir veya bir konuda kendiniz geliştirmeyi hedefleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz