Twitch’ten karaoke oyunu: Twitch Sings!

0
214 Okunma

Sosyal medya platformları yavaş yavaş oyun dünyasına da giriş yapıyor. Şirket bu sayede kullanıcılarını daha uzun süre uygulama içinde tutmak istiyor. Son olarak, Twitch‘in bir oyun platformu üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Sonunda bu dedikodular resmiyet kazandı. Yeni Twitch Sings sayesinde yayıncılar tek başlarına veya takipçileri ile karaoke yapabiliyorlar.

Hazır olarak sunulan binlerce karaoke şarkında birini seçebiliyor veya isterseniz kendi şarkılarınızı deneyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra kullanıcılar kendilerine ait bir avatar oluşturarak daha eğlenceli vakit geçirebiliyorlar.

TikTok gibi günümüzün popüler karaoke uygulamalarının aksine hem canlı yayın hem de etkileşimli odaklı tasarlanmıştır. Yani izleyiciler şarkı talep edebiliyor, ışık şovları ve sanal alkışlar ile yayınları daha eğlenceli hale getirebiliyor.

Bunun yanı sıra şarkı sözleri olmadan karaoke gibi çeşitli meydan okumalar kullanıcılara sunuluyor.  Twitch Sings’in yapımcısı Joel Wade, “ Twitch Sings bir canlı yayında olmanın eğlence ve enerjisini, fantastik bir etkileşimli performans sergilemenin sınırsız yaratıcılığıyla birleştiriyor” ifadelerini kullanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz