Twitter ‘abonelikler’ testine başladı

0
120 Okunma

Son zamanlarda sık sık yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren Twitter şimdi de yeni bir özelliğin test aşamasında. Kullanıcıların platformu daha verimli kullanabilmesi geliştirmelerini sürdüren şirket, konuşmaları takip etme özelliği getiriyor. 

Resmi WhatsApp kullanıcısı olmayanlara kötü haber!

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar ilgilendikleri konuşmaların abonesi olabilecek. ‘Sohbete abone ol’ butonu sayesinde bir konuşmanın takibini yapmak daha kolay bir hal alacak. Yazılım mühendisi olan Jane Manchun Wong, yeni özelliği uygulamanın Android sürümünde keşfetti. 

Twitter güncelleme

Şirket şimdilik platform genelinde bir değişiklik yapıp yapmadığına dair bir açıklama yapmadı. 

Yeni özellik ile birlikte sağ üst köşeye yeni bir buton eklenecek. Buna tıklandığı zaman konuşmaya abone olunacak ve konuya yapılan her yorum kullanıcıya bildirim olarak düşecek. Yeni güncelleme sayesinde bir konuşmayı takip etmek için kalp atmaya ya da bir yorum yapmaya gerek kalmayacak. 

Twitter geçtiğimiz günlerde de yeni kamera özelliğini duyurmuştu. Instagram benzeri bir kamera uygulamasını hayata geçiren Twitter’da artık kamerayı açabilmek için ekranı sağa kaydırmak yeterli. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz