Twitter, artık geçmiş tweetlerinizi arşivleyecek!

0
159 Okunma
twitter-da-artik-tweetlere-kimlerin-yanit-verecegini-belirleyebilecegiz-1

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Art arda gelen yeni özellik haberlerinden sonra şimdi de kullanıcıların geçmiş tweetleri ile ilgili yeni çalışma söz konusu oldu. Gelen haberlere göre artık kullanıcıların eski tweetlerinden ömür boyu mesul olmak zorunda kalmayacak.

Geçmiş tweetleriniz gelecekte karşınıza çıkmayacak

Twitter Mavi tik başvurularını durdurdu

Twitter platformu diğer sosyal medyalardan ayrı olarak düşüce yapınızı veya hislerinizi daha net ifade ediyor. Bu durum ilerleyen dönemlerde karşınıza istemediğiniz anlarda çıkabiliyor. Özellikle herkese açık hesap kullananların problemi olan bu durum; kullanıcıların istedikleri tweetleri özgürce atmasına engel olabiliyor. Twitter bu konuda yeni bir adım atıyor. Artık eski tweetleriniz yıllar geçmesine rağmen önünüze gelmeyecek. 30, 60, 90 gün ya da bir yıl seçenekleri ile geçmiş twetleriniz adeta görünmez olacak. Platform bu eski verileri arşivleyerek gizleyecek. Bu sayede yıllar sonra sizi tanımak isteyen kişiler eski düşüncelerinizi önünüze süremeyecek. Şirket bu sayede kullanıcıların kendilerini daha özgür ifade edeceğini düşünüyor.

Twitter’a Güvenlik Modu geliyor

Sürekli yeni özellikler ile gündeme gelen Twitter, Dün dijital tacize karşı yeni önlemlerini duyurdu. Yapılan çalışmalar neticesinde artık dijital tacize yapay zeka ile geliştirilen özellik sayesinde dur diyebileceksiniz. Uygulama içerinde kullanılacak olan Güvenlik Modu ile sizi rahatsız edebilecek yorumlar size görünmeden engellenebilecek. İfade özgürlüğü ve daha etkili kullanıcı deneyimi sunacak özellikler ile platform her geçen gün daha da gelişiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz