Kadınların hayali gerçek oluyor: Elektriklenen saça son!

0
663 Okunma

Yeni nesil tasarımları ve teknolojileriyle öne çıkan Dyson; geleneksel saç kurutma makinelerine göre daha efektif bir saç kurutma makinesi olan Dyson Supersonic için tasarladığı yeni başlığı bugün satışa sundu.

Dyson’dan elektriklenmeyi önleyen yeni Flyaway başlık

Kadınların aşırı ısı uygulamadan pürüzsüz ve elektriklenmeyen saç hayalini gerçeğe dönüştürecek Flyaway başlık, ilk olarak Dyson Airwrap saç şekillendirici için tasarlanan Coanda etkisi adı verilen aerodinamik olguyu kullanmakta. Uzun saçları öne doğru çekip uçuşan saçları iterek elektriklenmenin önüne geçen yeni başlık ile saçlar kolaylıkla hizalanıyor, yumuşaklığı, doğal parlaklığı artıyor ve kuaförden çıkmış gibi görünüyor.

dyson-dan-elektriklenmeyi-onleyen-yeni-flyaway-baslik-1

Dünya çapında 80 kuaför salonunda 420’den fazla saç stilistini gözlemleyen Dyson mühendisleri, 10.000 saatten fazla profesyonel deneyimden elde edilen, 1.14 milyardan fazla saç stili verisi topladı. Bu veriler sonucunda; stilistlerin uçuşan saçları düzeltebilmek için yuvarlak bir fırça ve fön makinesi kullandıkları gözlemlendi. Aynı kuaför salonu standardını yakalamak isteyen kişisel şekillendiricilerde ise sabit plakalı düzleştiricilerde olduğu gibi şekillendirme sonrasında yüksek ısı çözümlerine başvurulduğu görüldü. Bu çözüm, saçı gereksiz şekilde aşırı ısıya maruz bırakarak önlenebilir hasar riskini arttırmakta. Bu da hasarlı saçların daha zayıf ve kırılmaya daha yatkın olduğundan saçta daha fazla elektriklenme olacağı anlamına geliyor.

dyson-dan-elektriklenmeyi-onleyen-yeni-flyaway-baslik-2

Dyson Saç Bakım Kategorisi Direktörü Emma Sheldon yeni Flyaway başlığı “Mühendislerimiz, her zaman geleneksel yöntemler üzerinde yeniden düşünmeye yönlendiriliyor. Hava akışına olan ilgimiz, saç stilistlerinin elektriklenmeyi azaltmak için “fırça ve fön makinesi” tekniğini nasıl kullandığını gözlemledikten sonra Coanda’nın potansiyelini zorlamamıza neden oldu. Geleneksel olarak bu teknikte, saç stilisti saça yön vermek için yuvarlak bir fırça kullanarak elektriklenmeyi ve uçuşan saçları ortadan kaldırmak için makineden gelen hava akışını saça yönlendiriyor. Günlük hayatta kullandığımız şekillendiriciler için bu yöntemi mekanikleştirmenin bir yolunu bulmaya çalıştık. Yeni Dyson Flyaway başlık, saçı aşırı ısı hasarına maruz bırakmadan elektriklenmeyi düzeltmek için Coanda efektinden yararlanıyor.” sözleriyle anlatıyor.

dyson-dan-elektriklenmeyi-onleyen-yeni-flyaway-baslik-3

Farklı saç tipleri için tasarlanmış en hızlı saç kurutma makinesi Dyson Supersonic’in mevcut modelleriyle tamamen uyumlu olan yeni Flyaway başlığı satın almak, daha fazla bilgi edinmek, deneyimlemek ve özelleştirebilmek için Dyson Demo Store’ları ve www.dyson.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dyson Supersonic: 3.499 TL

https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-supersonic-hair-dryer/overview

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz