Twitter, Fleets özelliğini resmen kaldırdı!

0
213 Okunma

Sosyal medya devi Twitter‘ın 2020 yılının başında duyurduğu Fleets özelliği, bugün resmen kaldırıldı. Platformda 24 saatlik hikayeler paylaşılmasına olanak sağlanan özellik şirketin yaptığı açıklama ile platforma veda etti.

Twitter Fleets artık kullanılamıyor

Snapchat, Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalarda aktif olarak kullanılan hikâyeler özelliğini ”Fleets” adıyla kullanıcılarına sunan Twitter; özelliği yeteri kadar ilgi görmediği gerekçesiyle kullanıma kapattı. Şirket, daha fazla insanın Twitter’a nasıl katılabileceğini bulmak için yeniden çalışmalara başladığını ifade etti.

twitter-fleets-ozelligini-resmen-kaldirdi-1

Twitter’da e-ticarete adımını attı, alışveriş odaklı testler başladı

Twitter Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ilya Brown bir blog yazısında konuyla ilgili, “Yaklaşımımızı geliştirmiyor ve özelliklerimizi arada bir azaltmıyorsak – yeterince büyük risk almıyoruz” dedi. Şirket ise “Twitter’ın tüm özelliklerini geliştiriyoruz ve herkese açık sohbete hizmet etmek için daha büyük, daha cesur şeyler deniyoruz. Kullanıcılarımız için neyin işe yaradığını değerlendireceğiz. Twitter kullanan kişilere daha iyi hizmet vermenin daha iyi bir yolu olduğunda sohbetlere katılmanın, geri bildirimleri dinlemenin ve yön değiştirmenin yeni yollarını oluşturmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz