Twitter’a hikaye özelliği geliyor!

0
495 Okunma
twitter-hikaye-ozelligi-geliyor

Sürekli, popülerliği bitecek ve yerini başka uygulama alacak gözüyle bakılan Twitter yine bir güncellemeyi test ediyor. Twitter’a da Instagram’da olduğu gibi hikaye özelliği geliyor.

Snapchat furyasıyla başlayan hikayeler özelliği şu anda Instagram’da oldukça revaçta. Snapchat’i satın alamayan Facebook bu özelliği Instagram’a entegre ederek Snapchat kullanımında ciddi düşüşe neden olmuştu. Şimdi ise Twitter da hikayeler kullanımını test ediyor, ismi ise Fleet. Özellik şu anda Brezilya’da kullanılıyor.

Twitter’a hikaye özelliği Fleet ismiyle geliyor

Haberin duyulmasının ardından Twitter kullanıcıları ikiye bölündü. Özelliğin gelmesini isteyen ve merakla bekleyen kesim gibi Twitter’ı diğer uygulamalardan ayıran metin odaklı halini ve samimiyetini bozacağını düşünenler de var. Instagram’a ilk geldiği zamanlarda çok kullanılmayan ancak daha sonra oldukça sevilen hikayelerin Twitter’da aynı etkiyi yaratıp yaratmayacağı merak konusu.

Twitter’ın hikayeleri de tıpkı Instagram’da olduğu gibi ana sayfanın en üstünde yan yana gelecek şekilde sıralanıyor. Twitter Ürün Lideri Kayvon Beykpour konuyla ilgili açıklama yaptığı tweetlerini takipçileriyle paylaştı.

Yeni güncelleme hakkında yorumlarını yapan kullanıcıların tweetlerini ve görüşlerini sizler için derledik…

https://twitter.com/zdemrtprk/status/1235454268297162752?s=20

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz