Yarışma sonuçlandı: iPhone ile çekilen en iyi Gece modu fotoğrafları

0
302 Okunma

Gece modu özelliğine sahip iPhone 11 ailesi, düşük ışıkta da başarılı fotoğraflar ortaya çıkarıyor. Loş ışıklı ortamda otomatik olarak açılan Gece modu özelliği, kullanıcıların çok daha iyi fotoğraflar çekmesine yardımcı oluyor. Bu modun başarısına güvenen Apple da yakın zaman önce en iyi Gece modu fotoğrafı yarışmasını başlatmıştı. Jüri oylarını kullandı ve iPhone ile çekilen en iyi Gece modu fotoğrafları belli oldu.

iPhone ile çekilen en iyi Gece modu fotoğrafları

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin Gece modu özelliği ile çekilen fotoğraflar yarıştı.  Tyler Mitchell, Malin Fezehai, Sarah Lee, Alexvi Li, Darren Soh, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Arem Duplessis ve Jon McCormack’tan oluşan jüri, tüm dünyadan gelen fotoğrafları değerlendirdi.

Profesyonel ve amatör iPhone fotoğrafçılarının sosyal medya ve e-posta üzerinden gönderdiği fotoğraflardan en iyi 6 tanesi seçildi seçildi.

Kazanan fotoğraflar hem Apple’ın resmi web sitesinde hem de Apple Instagram hesabında yayınlandı. Önümüzdeki aylarda ise dünyanın her yerinde reklam panolarında sergilenecek.

İşte o fotoğraflar:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz