Twitter, hikaye üreticisi Chroma Labs’ı satın aldı!

0
263 Okunma
twitter-hikaye-ureticisi-chroma-labsi-satin-aldi

Twitter yeniliklerine yenilik eklemeye devam ediyor. Yakın zamanda DM kısmında mesajlara emojiyle tepki verme güncellemesi gelmişti. Şimdi ise Twitter, hikaye üreticisi Chroma Labs’ı satın aldı. Yani tıpkı Instagram ve Snapchat’te olduğu gibi hikayeler paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Bu satın alımla birlikte tweetler atarken daha fazla seçeneğe mi sahip olacağız yoksa sadece hikaye özelliği mi gelecek henüz bilinmiyor. Tabi Chroma Labs sayesinde her ikisi de birden olabilir. iOS işlemcisi olan telefonlarda olan Chroma Stories uygulaması ise kapatılmayacak ve güncellemeler almaya devam edecek.

Twitter hikaye özelliğine göz kırptı

Chroma Labs Twitter bünyesine katıldıktan sonra resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı: “2018’de Chroma Labs’ı kurduğumuzda, yaratıcılığa ilham vermek ve insanların görsel hikayelerini anlatmasına yardımcı olmak için bir şirket kurmaya başladık. Geçtiğimiz yıl boyunca, dünyanın dört bir yanındaki içerik oluşturucuların ve işletmelerin Chroma Stories uygulamasıyla milyonlarca hikaye oluşturmalarını sağladık. Bu çalışmadan gurur duyuyoruz ve misyonumuzu dünyanın en önemli hizmetlerinden biri ile daha büyük ölçekte sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Twitter uygulamayı satın aldıktan sonra bu satın alımla ilgili detay isteyenleri ise reddetti ve anlaşma ve ödenen fiyatla ilgili herhangi bir bilgi vermeyerek açıklama yapmadı.

Daha çok metin odaklı olan sosyal paylaşım uygulaması bu birleşmeyle birlikte görsel kullanılarak paylaşım yapılmasını sağlayarak uygulamaya renk katabilir. Tweetlerdeki resim ve fotoğrafların yerleştirilmesini ve daha fazla düzenleme seçeneğiyle kullanıcı sayısıyla gerisinde kaldığı Snapchat’i yakalayabilir veya geçebilir.

TCL’nin yeni telefonu katlanmadan bir tablete dönüşebiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz