Clubhouse özel hayatınıza saygıyı arttırıyor! İşte yeni özellik

0
220 Okunma

Çıktığı dönemlerde dillerden düşmeyen yeni sosyal medya platformu Clubhouse; kısa sürede özelliklerinin kopyalanmasıyla eski etkisini kaybetti. Kullanıcıların ilgisini çeken platform diğer platformlara örnek oldu ve bazı yeni aktivitelerin hayatımıza girmesinde büyük katkı sağladı. Eskisi kadar popüler olmasada hala sevilerek kullanılan platform bugün yeni bir özellik ile gündeme geldi. Artık profilinizi gizli olarak seçebileceksiniz. İşte detaylar

Clubhouse korumalı profil özelliğini kullanıma sundu

Clubhouse

Herkese açık sistemi ile profillerin sergilendiği ve çeşitli sohbetlerin yapıldığı platform yeni bir özellik kullanıma sundu. Artık platform içerisinde isterseniz profilinizi gizleyebileceksiniz. Korumalı profil olarak adlandırılan özellik, tanımadığınız kişilerin sizin hesabınızı görüntülemesine engel olacak. Özelliği bir kaç adımda aktif edebilirsiniz. Bunun için Ayarlar kısmından Korumalı Profil özelliğini aktif etmeniz yeterli.

Clubhouse korumalı profil

Bu yeni özelliği aktif ettiğinizde platformda tamamen yok olmayacaksınız. Diğer kişilere önerilmeye ve tekip istekleri alamaya devam edebileceksiniz. Özellik sadece odalarınızı, katıldığınız kulüpleri ve sohbet tekrarlarını başka gözlerden saklayacak. Özelliğin duyurusu ile ilgili paylaşımında Ukrayna-Rusya savaşından da bahseden Clobhouse şu ifadeleri kullandı;

 “Bu süre zarfında dünyanın dört bir yanındaki insanların bağlantı kurabileceği bir buluşma yeri haline geldiğimiz için minnettarız. Ancak savaş ve karışıklık zamanlarında, paylaştıklarınıza ve çevrim içi varlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini biliyoruz”

Instagram hashtag kullanımı değişiyor! İşte yeni dönem

Rusya-Ukrayna savaşı ile dolaylı bağlantısı bulunana bu yeni profil özelliği sadece oradaki kullanıcılara değil; küresel anlamda tüm kullanıcılara sunuldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz