Twitter Spaces Türkiye’de ne zaman kullanılacak?

0
247 Okunma
Twitter Spaces

Sosyal medya mecrasına yeni bir trend getiren Clubhouse, kısa zamanda birçok rakip kazandı. Sesli sohbetler yapmanıza imkan tanıyan Twitter Spaces özelliği de bunlardan bir tanesi. Henüz beta sürümünde olan ve herkes tarafından kullanılamayan özellik için resmi kullanım tarihi nihayet açıklandı.

Twitter Spaces için sayılı günler kaldı

Twitter Spaces

Geçtiğimiz ayın sonlarında piyasa çıkan özellik kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başlamıştı. Spaces özelliği iOS ve Android cihazların beta sürümüne hitap ediyordu. Fakat dün gece açıklanan bilgiye göre özellik kısa zaman da tüm cihazlar da kullanılabilecek.

Twitter yüksek kalite görüntüler test ediyor

Müjdeli haber Twitter geliştiricileri tarafından açılan bir sesli sohbet odasında paylaşıldı. Yapılan açıklamalara göre Twitter Spaces Nisan ayından itibaren tüm kullanıcıların deneyimine açılacak. Clubhouse ile neredeyse birebir benzerlik gösteren uygulamanın en büyük avantajı Android tarafında da kullanılabiliyor olması. Clubhouse uygulaması hala sadece iOS platformunda kullanıcılar ile buluşuyor. Sosyal medya kanallarına getirilen bu yenilikler ile Clubhouse’un gündemdeki yerini koruyup koruyamayacağı merak konusu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz