Twitter yüksek kalite görüntüler test ediyor

0
176 Okunma
Twitter

Twitter yüksek çözünürlüklü görüntüleriniz için yeni bir test başlattı. Artık Twitter’da 4K ve orijinal boyutlardaki görselleri yükleyebilecek ve görüntüleyeceksiniz. Twitter bu yeni özelliği “Bir şey anlatmanın bir fotoğraf ya da videoyla daha iyi olduğu” sloganı ile paylaştı.

Instagram Lite depolama sorunlarına çözüm olacak

 Twitter görselleri daha kaliteli olacak

twitter sesli direkt mesaj özelliği

Bugün başlatılan test ile artık akışta gördüğümüz tweetlerdeki fotoğrafları tam boyut olarak görüntüleyebileceğiz. Ayrıca 4K kalitesinde ki görüntüler için de test yapılıyor. Bu özellikleri kullanmak tamamen size bağlı olacak. Dilerseniz görüntü tercihlerinden kalite ve boyut güncellemelerinizi ayarlayabileceksiniz. Veri tasarrufu sağlamak isteyen kullanıcılar için seçenek sunulması avantajlı olacak.

Twitter akıştaki görüntüye bir düzen getirmek için tüm görselleri 16:9 oranında kırpma uyguluyordu. Fakat bu yeni özellik ile artık akışta görüntüleri tam boyut olarak görebileceğiz. Aslında Twitter’da 2018’den beri yüksek kalite görseller yükleyebiliyoruz. Fakat bu özellik sadece masaüstü sürümünde gerçekleşebiliyor. Mobil uygulama tarafında test edilmeye başlayan özellik iOS ve Android tarafında bazı hesaplarda kullanılabiliyor. Fakat özelliğin tüm kullanıcılara sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz