Twitter tasarımı değişti

0
309 Okunma

Geçtiğimiz zamanlarda  bazı kullanıcılarına basitleştirilmiş web arayüzü sunmuştu. Aradan uzun zaman geçmiş olmasına rağmen Twitter yeni twitter.com ile karşımıza çıktı. Twitter değiştirdiği tasarımını dünya çapında duyurdu.

Twitter kullanıcılar için yeni özelliğini test ediyor

Hedef; kullanıcı memnuniyeti

Şirketin yeni tasarlanan sitesi ile hedefi; kullanıcılarına daha fazla hız, daha çok insana ulaşım ve daha hızlı web deneyimi sunmak. Yeni haliyle daha güncel bir görünüm sunan Twitter, sohbetleri daha basit yoldan takip etme olanağı ve daha tutarlı bir kullanım sunuyor.

Yeni tasarlanan site ile; listelere, keşfete, yer imlerine, mesajlara ve profile erişim kolaylaştıracak. Yeni trendlere bakmak için başka sekme açma ve ekranlar arası geçiş yapma zorunluluğu da ortadan kalkacak. Twitter birden fazla hesabı olan kullanıcılarına da kolaylık sağlayacak. Birden fazla hesabı olan kullanıcılar diğer hesaplarına ayrıca giriş çıkış yapmak zorunda kalmayacak. Doğrudan yan gezinme ile iki hesap arasında giriş çıkış yapabilecek. Bununla birlikte şirket, kullanıcılarına profillerini kişiselleştirmeleri için gerçek karanlık modunu Lights Out temasını ve başka renk seçeneklerini de sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz