Twitter toplu takip özelliğini test ediyor

0
105 Okunma
twitter takip, twitter,

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal ağ sağlayıcısı Twitter, takip edilecek hesap önerileri için yeni bir özelliği test ediyor. Yeni özellik ile takip önerilerinde hesaplar grup şeklinde kullanıcılara önerilecek. Haberimizde sadece Android cihazlarda test edilen yeni özelliğe yakından bakıyoruz.

Twitter takip önerilerinde yeni bir özellik deniyor

Twitter’da, kullanıcılar herhangi bir hesabı takip etmek istediği zaman takip et butonuna bastıktan sonra o hesaba benzer başka hesapların olduğu öneri bölümü açılıyor. Önerilenler, kullanıcıların takip ettiği ve ziyaret ettiği hesaplara benzer özellikleri bulunan hesaplar olarak gösteriliyor. Ayrıca bu öneriler kısmında kullanıcılar hesapları takip etmek isterse eğer teker teker takip etmek durumunda kalıyordu.

Yeni gelen özellikle birlikte kullanıcılar bir hesabı takip ettikten sonra önerilen hesapları gruplanmış halde görecek ve hepsini aynı anda takip edebilecek. Tabi bu gruptaki hesaplar içinde istemediklerini ise takip etmekten çıkarabilecek. Özelliğin çalışma şekline örnek verecek olursak: takip edilen hesabın sahibi çalıştığı yeri belirtmişse aynı yerde çalışan kişilerin hesapları takibin ardından grup şeklinde önerilecek. Bu özellik yeni Twitter açan ve ağını genişleterek daha fazla kişiye ulaşmak isteyenlerin işini epey kolaylaştıracak.

Sosyal medya gündemini masaya yatırdık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz