İPhone 12 için tanıtım tarihi açıklandı!

0
472 Okunma
iPhone 12

Apple severlerin merakla beklediği iPhone 12 tanıtımı için daha fazla beklemeyeceğiz! Yeni iPhone telefonun tanıtım tarihi belli oldu. Peki Apple’ın merakla beklenen telefonun adı ne olacak ve ne zaman tanıtılacak? Detayları haberimizde.

Çoğu kişi aslında yeni iPhone telefon modelinin 15 Eylül’de yapılan Apple Etkinliğinde duyurulmasını bekliyordu fakat tanıtılmadı. Aksine etkinlikte yeni iPad ve Apple Watch modelleri tanıtıldı.

İPhone 12

 

Yeni iPhone resmen tanıtılacak!

Apple‘ın internet sitesinde yayınladığı yazıya göre yapılacak yeni tanıtım etkinliğinin, 13 Ekim 2020 günü Türkiye saati ile 20:00’da gerçekleşeceği duyuruldu. Aslında Apple yeni iPhone telefon modelini kesin tanıtacağız demiyor. Fakat daha önce gerçekleşen etkinlikte yeni iPad ve Apple Watch’ler tanıtıldığı için 13 Ekim’de telefon modellerinin duyurulacağı tahmin ediliyor. Etkinlik geçen sefer de olduğu gibi yine covid-19 önlemleri kapsamında online bir şekilde gerçekleşecek.

Yeni iPhone için tahmini özellikler!

Uygun fiyatlı olması beklenen yeni  iPhone ’da 5.4 inç ve 6.1 inç ekran seçeneklerine yer verilecek. Bazı kaynaklara göre 5.4 inçlik modelin iPhone 12 Mini olarak adlandırılacağı tahmin edilenler arasında. Ayrıca iPhone 12 Pro’nun 6.1 inç, iPhone 12 Pro Max’ın ise 6.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması bekleniyor. Yeni iPhone modelinin dört farklı seçenekle çıkması beklenirken, kasasının tasarımında da Eylül’de tanıtılan iPad’lere benzemesi ihtimaller arasında.

 

Sosyal medya gündemini masaya yatırdık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz