Twitter Türkiye temsilcisi belli oldu! İşte detaylar

0
98 Okunma
Twitter

Sosyal medya yasası kapsamında tüm platformalar Türkiye temsilcisi atama zorunluluğu getirilmişti. Geçtiğimiz ay temsilci atamak için çalışmalara başlayan Twitter’dan haber geldi. Twitter Türkiye temsilcisi belli oldu.

Twitter Türkiye ofisi açıldı. Temsilci belli oldu

Twitter Türkiye temsilcisi belli oldu! İşte detaylar

22 Nisan tarihinde Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan bilgilere göre Twitter Türkiye ofisi açıldı. İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün bilgilerine göre ofis Levent’teki Kanyon ofiste yer alıyor. Twitter Türkiye temsilcisi ise ABD’ni San Francisco şehrinde yaşayan Kevin Cope oldu. Twitter İnternet İçerik Hizmetleri Ltd. Şti.’nin faaliyet alanları ise şöyle:

“Twitter grubunun global faaliyetleri, ürünleri, idari ve işletmesel süreçleri ile ilgili olarak stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, regülasyon, içerik, proje vb. konularında destek sağlamak, yukarıda sayılan her türlü konuda diğer teknik, profesyonel destek, danışmanlık ve hizmet faaliyetlerini yürütmek; internet ve bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri takip etmek; internet hizmetleri ve uygulamalarını geliştirmek; internet reklamcılığı da dahil olmak üzere reklamcılık ile ilgili her türlü ürün ve hizmet için doğrudan veya dolaylı olarak satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak; yazı, işaret, sembol, resim, fotoğraf, video, ses dahil fakat bunlarla sınırlı olmaksızın kullanıcılar tarafından meydana getirilecek içerikler ile ifade ve gönderilerin internet ortamına aktarılmasına ilişkin internet siteleri, platformlar ve uygulamaları kurmak, bunları işletmek, yönetmek ve geliştirmek; her türlü dijital ortamdaki her türlü içerik hizmeti faaliyetlerinde bulunmak; her türlü web portalı faaliyetlerinde bulunmak; her türlü bilgisayar programlama faaliyetlerinde bulunmak (uygulama, veri tabanı, sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb.). Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü diğer iş ve işlemleri yapabilir, gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir; her türlü hukuki, ticari, endüstriyel, finansal ve diğer işlemlerde ve taahhütlerde bulunabilir, sözleşmeler akdedebilir.”

Mi 11X ve Mi 11X Pro tanıtıldı! İşte detaylar

Temsilci atama konusunda diğerr kanallara göre daha yavaş davranan Twitter; gelmesi muhtemel kısıtlamalar sebebi ile kullanıcılarını tedirgin etmişti. Geçtiğimiz ay çalışmalara başlayan Twitter için artık herhangi bir sorun kalmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz