Twitter yakında başka ülkelerden tweetleri çevirecek ve önerecek

0
119 Okunma
twitter-yakinda-baska-ulkelerden-tweetleri-cevirecek-ve-onerecek

Elon Musk, Twitter’ın yakında ” diğer ülke ve kültürlerdeki insanlardan harika tweet’leri çevireceğini ve önereceğini” duyurdu. “Takip edilen” görünümü kullanıyorsanız, bu sizin için tam olarak büyük bir rol oynamaz, ancak önerilen “Sizin için” düzenini kullanıyorsanız, kesinlikle oynayacaktır.

Twitter, diğer ülkelerden tweet’leri tercüme edebilecek ve önerebilecek

Musk, günlük olarak “diğer ülkelerde epik tweetler” atıldığını söylerken, hatta Japonya’yı örnek olarak seçti. Onları gerçekten anlamadıkları için Twitter’ın algoritması tarafından Japon olmayan kullanıcılara önerilmezler. Peki, bu değişecek.

Musk, tweetlerin tavsiye edilmeden önce tercüme edileceğini söyledi elbette. Yani merak etmeyin, Twitter akışınızda anlayamadığınız tweetleriniz olmayacak. Bu, bazılarınıza çekici gelebilirken, bazılarınıza ilgi duymayabilir. Algoritmanın bu türden kaç tane tweet önereceğinden henüz emin değiliz. Muhtemelen ilk başta pek bir şey alamayacaksınız ve onlara ilgi göstermezseniz, muhtemelen bu şekilde kalacak.

twitter-yakinda-baska-ulkelerden-tweetleri-cevirecek-ve-onerecek-1

Neyse ki, Twitter son zamanlarda bazı yararlı değişiklikler yaptı ve bu da ilgilendiğiniz şeyleri takip etmeyi daha da kolaylaştırıyor. Twitter, ‘Sizin için’ ve ‘Takip ediliyor’ sekmelerini en üste yerleştirerek aralarında geçiş yapmayı kolaylaştırdı.

Hala ‘Takip eden’ varsayılanına geçemezsiniz, ancak bunu yakında yapabileceksiniz . Aslında, oraya eklediğiniz kendi listelerinizi varsayılan olarak ayarlayabilecek ve bu sekmeleri hareket ettirebileceksiniz. Böylece Twitter’ı tam istediğiniz gibi ayarlayabileceksiniz.

Bunlar, Twitter’ın öne çıkardığı bazı gerçekten yararlı değişiklikler ve kesinlikle bu tür değişiklikleri daha çok arıyoruz. Deneyimimizi ne kadar çok özelleştirebilirsek o kadar iyi. Bu şekilde, temel olarak, herhangi bir zamanda yalnızca ilgilendiğiniz tweet’leri görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz