Twitter yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

0
118 Okunma

Twitter yanlış bilgileri düzenlemek amacıyla kullandığı teyit sistemine yeni özellikler dahil ediyor. Bit Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkan detaylarda 3 yeni özellik daha geliyor. Bu yenilikler sayesinde artık doğru bilgiye ulaşmak daha kolay olacak.

A101 3 Haziran aktüel kataloğu Kiwi buharlı ütü özellikleri

Twitter bilgi teyit sitemine 3 yeni özellik ekliyor

Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong platformun yeni özelliklerini önceden keşfetmesi ile biliniyor. Wong dün attığı tweet ile sosyal medya platformunun 3 yeni özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. “Daha fazla bilgi al”, “Takipte kal” ve “Yanıltıcı” olmak üzere 3 farklı uyarı sisteminden oluşan bu özellik; geçtiğimiz yıl mart ayında yanıltıcı bilgilerin tespit edilmesi ve işaretlenmesi amacı ile geliştiren bir özelliğin bir parçası olacak.

Yeni özellikler ile birlikte artık Twitter üzerinden daha doğru bilgilere ulaşabileceğiz. Sık sık yeni özellik haberleri ile gündeme gelen Jane Manchun Wong; paylaştığı gönderide yeni özelliğe dair bazı ayrıntıları da verdi. Daha önce paylaştığı bir tweetin yanında bulunan işaretlere dikkat çeken Wong,; 3 yeni özellik hakkında ekran görüntüleri paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz