Atiye’nin final sezonu fragmanı yayınlandı

0
348 Okunma

İlk sezonu 2019 yılında izleyici ile buluşan Atiye, Türk yapımı ikinci Netflix orijinal dizisi olarak karşımıza çıkmıştı. 3. ve son sezonu ile ekranlara geri dönecek dizinin fragmanı nihayet yayınlandı.

17 Haziranda yayınlanacak

Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı kitabından uyarlanan dizinin son sezonu 17 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak. İlk iki sezonda Göbeklitepe ve Kapadokya’da kamera arkasına geçen ekip bu kez Mardin’in tarihi dokusunu seyircilere sunacak.

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon Selma Ergeç, Senan Kara ve Lara Tonka gibi yeni isimler de dahil oldu. Atiye’nin mistik hikâyesini anlatan dizinin Netflix tarafından yayınlanan 3. sezon resmi özeti şu şekilde:

“Bugüne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır. Sekiz yıldır kızlarına ulaşmaya çalışan Atiye ve Erhan yıllar sonra onun izini bulurlar. Karanlık güçler korkunç planları için Aden’den faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye ise, hem onu hem de dünyayı kurtarmak zorundadır. Kızlarının rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklardır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz