Twitter yeni bir servis üzerinde çalışıyor: Twitter Blue

0
239 Okunma
Twitter Blue 1

Twitter geçtiğimiz aylarda ücretli abonelik servisi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Hatta öyle ki bu çalışmalar için çeşitli yatırımlar yaparak bu yöndeki çalışmalarını sürdürdü. Sosyal medya platformu bir uygulama araştırmacısının haberine göre ücretli abonelik üzerinde çalışıyor. Yeni ücretli aboneliğin ismi Twitter Blue olacak. işte detaylar

Facebook’un ardından izin sırası Twitter’da

Yakında 2.99 dolara Twitter Blue ücretli aboneliği gelebilir

Twitter bu yıl birçok yeni özellik duyurdu. Yayınlanan bu özelliklerin bir kısmı faaliyete geçerken bir kısmı içinse çalışmalar sürüyor. Twitter’ın bu özellikleri ücretli aboneler için kullanıma sunması uzun süredir konuşuluyordu. Fakat ücretli abonelik sistemi hakkında henüz net bir gelişme yoktu. Jane Manchun Wong adındaki bir uygulama araştırıcı bugün bir Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda yaptı. Paylaşılan tweete göre yakın zaman da 2.99 ücret karşılığı yeni bir abonelik başlayabilir. Twitter Blue adındaki yeni abonelik hakkında çok fazla detay bulunmuyor. Paylaşılan detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Twitter henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Twitter Blue aboneliğinin başlayıp başlamayacağı ya da hangi ülkelerde aktif olacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Fakat Jane Manchun Wong’ın bu zamana kadar yeni özellikler ile ilgili isabetli duyuruları var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz