Twitter’a sesli ve görüntülü görüşme geliyor!

0
95 Okunma

Popüler sosyal medya platformu (X) Twitter’a sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor. Açıklamayı Elon Musk, hesabından paylaşım yaparak duyurdu.

X’e sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor

Twitter’da değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Önce logosu ve ismi değişen platform, şimdi de yeni özellikleri ile konuşuluyor. Elon Musk, sosyal medya hesabından yeni özellik hakkında paylaşım yaptı. Platformun yeni sesli ve görüntülü görüşme özelliği kullanıcılar tarafından sevilecek gibi görünüyor.

Paylaşıma göre yeni özellik X’in IOS, Android, Mac ve Pc sürümlerinde çalışacak. Bunun yanı sıra herhangi bir telefon numarası gerektirmeyecek. Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz paylaşılmadı.

Aynı zamanda bu özelliğin bir süredir X bünyesinde değerlendirildiği de biliniyor. Geçtiğimiz ay platformda tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, yaptığı paylaşımda özellikle ilk bilgileri ve görselleri sağlamıştı.

Elon Musk tarafından yukarıdaki paylaşım dışında herhangi bir detay verilmese de Conway’in gönderisinde bulunan görselle özelliğin neler sunacağına dair bir nebze olsun bilgi sahibi olabiliyoruz.

Ekran görüntüsünde DM bölümünün sağ üst köşesinde bir telefon simgesi yer alıyor. Buraya tıklayarak açılan pencereden sesli ve video görüşmelerini gerçekleştirebiliyoruz.

Peki siz Twitter’ın yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz