Twitter’da yeni dönem: Super Follow

0
136 Okunma
twitter sesli DM, sesli DM,

Sosyal medya platformu Twitter bugün iki yeni özellik duyurdu. Özelliklerden ilki kullanıcıların ücret ödeyerek ek içeriğe erişimine imkan verme; ikincisi ise ilgi alanlarına göre gruplar oluşturma ve farklı gruplara katılma yetkisi. Bu iki yeni özellik son zamanlarda platform üzerinde yapılan radikal değişimler olarak değerlendiriliyor. Ücret karşılığı kullanılan özelliğin adı Super Follow.

Super Follow ödeme özelliği nedir?

Super Follow

Bugün duyurulan özellik ile Twitter platformunu daha etkin kullanabilmemize imkan tanıyacak ekstra içerik erişimi Super Follow ödeme yöntemi ile gerçekleşecek. Ödeme sonrası sahip olacağınız özel yetkiler arasında; topluluk grubuna erişim, haber bültenlerine abonelik, gruplara desteği gösteren rozet ve bonus tweetler yer alıyor.

Bir ekran görüntüsü ile ortaya çıkan özellik 4.99 dolar ücret karşılığı alındığı görünüyor. Bu özellik sayesinde içerik oluşturucular ve yayıncılar hayranlarından ödeme alabilecekler. Özellikle içerik üreticilerden tarafından sevilen bu özellik, diğer sosyal medya platformlarında bir süredir kullanılıyor.

Twitter yeni bir gelir alanı oluşturmak adına attığı özelliğin kesin fiyatı henüz bilinmiyor. Super Follow adı verilen özellikte henüz kesinleşmiş değil. Duyurulan özelliklerin ne zaman kullanıma başlanacağı ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz