Twitter’ın DM’i artık daha kullanışlı olacak: İşte gelen yenilikler

0
92 Okunma

Twitter, gelecek haftadan itibaren kullanıma sunacağı yeni güncelleme ile birlikte “Direct Message” işlevini daha kullanışlı hale getirecek. Sosyal medya devi yaptığı yeni ayarlamalar ile birlikte mesajlaşma özelliği için birkaç ayarlama yapacak.

Aynı tweet, 20’ye kadar farklı hesapla paylaşılabilecek

Buna göre yeni güncelleme ile beraber artık aynı tweet, ayrı ayrı 20’ye kadar farklı hesapla paylaşılabilecek. Şirketin belirttiği üzere yapılan güncelleme ile birlikte kaza ile açılan grup sohbetlerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

İlk aşamada yalnızca iOS ve web kullanıcılarına sunulan yeni güncellemenin yakın tarihte Android kullanıcıları ile de paylaşılması bekleniyor. Bununla birlikte artık mobil cihazlarda, geçmiş yazışmalara göz atarken konuşmadaki son mesaja hızlıca geçiş yapılmasını sağlayan hızlı bir kaydırma düğmesi de geliyor.

Ek olarak uygulamanın mesajları tarihe göre gruplayarak zamana ayıracağını da belirtelim. Ayrıca gelen bir mesajın üzerine uzun süre basıldığında da yeni bir tepki seçici geliyor. Twitter’ın yeni özelliklerinin kullanış ve verimlilik açısından oldukça önemli olduğu belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz