Apple ofise dönüş tarihini bir kez daha erteledi

0
153 Okunma

Artan Covid-19 vakaları, şirketlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Delta varyantı ile birlikte yeniden yükselişe geçen vaka sayıları, şirketlerin yeniden kararlar almasına sebep oluyor. Bunun en yakında örneklerinden biri Apple oldu.

Ofise dönüş 2022’ye kaldı

Teknoloji devi, koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle ABD çalışanları için planlanan ofise dönüş tarihini bir kez daha erteledi. Yeni planın şimdilik belirsiz olduğu belirtilirken, şirketin Ekim ayında ofise dönüş tarihin Ocak ayına alındığı ifade ediliyor.

apple yüz maskesi

Personelin işyerine dönmesini ertelemeyi sürdüren Apple, pek çok büyük firma gibi karma bir çalışma rutinine hazırlanıyor. Bu kapsamda ABD’li şirketin, Çarşamba ve Cuma günleri uzaktan çalışma seçeneğini, haftada en az üç gün ise ofisten çalışma seçeneğini benimsemesi bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemde vaka sayılarının yeniden yükselişi ile birlikte mağazalarında da kapanmaya giden Apple’ın, bu konuda tekrar nasıl bir adım atacağı ise henüz belirsiz.

Tedarikte yaşanan sorunlar ile birlikte üretimde de bir takım zorluklarla baş başa kalan Apple’ın, gelecek aylarda yeni nesil iPhone serisini tanıtması bekleniyor. Artan vaka sayılarının bu duruma etki edip etmeyeceği ise şu an için belli olmasa da tehlike sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz