Ünlü YouTuber, altın kaplama Apple Watch yaptı

0
433 Okunma

Akıllı saatler her geçen gün hayatımızda daha fazla yer ediniyor. Günümüzde geleneksel saatlerin yerini yavaş yavaş almayan başlayan akıllı saat dünyasında her bütçeye uygun bir model bulunuyor. Apple de bu alanda önemli bir oyuncuya sahip. Apple Watch farklı renk ve kayış seçenekleri ile satın alınabiliyor. Ancak, bir dönem satılan 18 ayar altın kaplamalı Apple Watch artık resmi olarak satılmıyor. Bunu sorun olarak gören Casey Neistat ve JerryRigEverthing de bir YouTube videosu yayınlandı. Videoda altın kaplama Apple Watch yaptılar.

Altın kaplama Apple Watch yapmak mümkün mü?

Geçen yıl Apple Watch Series 4’ü tanıtan şirket bu tanıtımla birlikte 18 ayar altın versiyonunun satışını durdurdu. YouTuber tarafından paylaşılan video, 300 dolarlık standart bir Apple Watch modelinin nasıl 24 ayar altın ile kaplandığını gözler önüne seriyor.

Yayınlanan videoda altın kaplamalı Apple Watch yapmak için gereken işlemlerin oldukça karmaşık olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gereken malzemeleri hazırladıktan sonra işlemi oturma odasında bile yapmak mümkün. Ayrıca altın kaplama bir saate binlerce lira vermekten daha az maliyetli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz