Uygun fiyatlı kulaklık inceledim – Oppo Enco W31

0
941 Okunma
Oppo Enco W31

Yılbaşı yaklaşırken teknolojik hediye arayışına giren ancak karar veremeyenler için OPPO Enco W31 kablosuz bluetooth kulaklık modelini açtık ve deneyimlerimizi paylaştık.

OPPO Enco W31 kablosuz kulaklık incelemesi

Ergonomik tasarımı ve 7 mm ses sürücüsü sayesinde insan kulağının duyabileceği en ince sesleri temiz bir şekilde sunan OPPO Enco W31, güçlü bas sesleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dilerseniz sözü  fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Ergonomik kulak pedleri ile hazırlanmış olan OPPO Enco W31 kablosuz bluetooth kulaklık her türlü kulak yapısına uyum sağlıyor. Pratik ve kullanışlı detaylara sahip olan model, yumuşak ve esnek kulak pedleri ile gün boyu müzik dinleyebilmenizi mümkün kılıyor. Üzerinde yer alan sensörler sayesinde rahat bir deneyim yaşatan ürün, tek hareketle şarkıyı değiştirmenize ya da görüşmeleri başlatıp sonlandırabilmenize izin veriyor.

Güçlü bas özelliği ile hazırlanmış olan model, özellikle müzik dinlerken kaliteli bir ses deneyimi yaşamanıza imkân tanıyor. Güçlü bas sesleri sorunsuz bir şekilde duyabilmenizi sağlayan ürün, doğal mid sesleri ve tiz sesleri de en ince detaylarına kadar yansıtabiliyor. 3.5 saat genel kullanım süresi ve 15 saat şarj kutusu ile kullanım süresi sağlayan kulaklık, 2,5 saatte tam şarj oluyor.

Bluetooth 5.0 teknolojisi ile geliştirilmiş olan ürün, istikrarlı bir bağlantı özelliği sunuyor. Akıllı cihazlarınız ile kolayca bağlantı kurabilen kulaklıklar, bağlantı seçeneklerini hafızasına alarak her daim kullanıma hazır halde bekliyor. 10 metre mesafeye kadar çekim alanına sahip olan bağlantı seçenekleri, müziği dilediğiniz yerde dinlemenizi mümkün kılıyor. Grafen Diyafram ile hazırlanmış olan ürün, güçlü ve etkili ses iletkenliği sayesinde tüm sesleri son derece net bir şekilde duyabilmenize izin veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz