Uygun fiyatlı Samsung Galaxy Fit 2 yazılım güncellemesi aldı!

0
227 Okunma

Samsung Galaxy Fit 2, en son aldığı yazılım güncellemesiyle birlikte kamera yönetimi için daha fazla destek aldı. Uygun fiyatlı olmasıyla bilinen akıllı saat, Eylül 2020’de satışa çıktı. Akıllı saatin aldığı tüm güncellemelerin detayı ise haberimizde…

Samsung, Galaxy MWC 2022 etkinliğini duyurdu

Samsung Galaxy Fit 2 için yeni yazılım güncellemesi

İnternet baktığımızda yaklaşık olarak 300-500 TL fiyat bandında Samsung Galaxy Fit 2, ince tasarımıyla beğeni aldı. “Hareket halinde kalmanız için daha iyi görünüm” sloganıyla çıkan saat, fiyatına göre çok da iyi özelliklere sahip. 1,1  inç ekrana sahip olmasının yanı sıra, Amoled ekranı var. 11,1 mm kalınlığına sahip olan saatin, kordonları ise terlemeye karşı özel olarak tasarlandı.

Bu saatle birlikte gelen en büyük özellik ise 21 gün pil ömrünün olması. Ayrıca bu saatle birlikte egzersizlerinizi optimize edebilirsiniz. Kalp atışınızı da ölçebilen ve ellerinizi yıkamanızı da hatırlatabiliyor. Samsung Galaxy Fit 2 için yaklaşık olarak 2.16 MB boyutunda bir güncelleme geldi ve ilk olarak Hindistan’da yayınlanan bu güncelleme sayesinde 3 yeni özellik daha saate eklendi.

Kullanıcılar artık Fit 2’lerini akıllı telefonlarının kamera deklanşörlerini niyetine kontrol edebilecekler. Ayrıca, artık gelen bir aramayı reddederken bir mesaj gönderebilirler. Son olarak ise, güncelleme ayrıca ‘İp atlama‘ sporunu da sayma özelliğini de ekliyor. Ayrıca uygun fiyatlı akıllı saat için son güncelleme 2021 Mart ayında geldi.

Samsung Galayxy Fit 2 Özellik Listesi

Galaxy Fit’e göre daha ince ve daha konforlu olan Galaxy Fit 2, 5ATM sertifikası ile kanıtlanan 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği var. Ellerinizi yıkamanızı da hatırlatan bu saat gerçekten uygun fiyatı ve özellikleri ile fiyat performans ürünleri listesinde yer alır. El yıkama hatırlatıcısı ile birlikte uyku ölçümü de yapabiliyor.

Bu kadar özellik için fiyatının günümüz teknoloji fiyatları için uygun olduğunu belirtmemizde fayda var. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz